„Šilutės baldai“ valgykloje – naujų patiekalų įvairovė(1)
Rubrikose: Gurmano kampelis Žymos: Gurmanams
„Šilutės baldai“ valgykloje jau 10 metų maitinimo paslaugas teikia Virginija ir Vincas Vaitiekai. Valgykloje kasdien siūlomi įvairūs karšti patiekalai, bei papildomai gaminami pageidaujami patiekalai, kuriuos galima užsisakyti ir išsinešti.
Siūlomame meniu nuolat atsiranda ir naujovių. Jų tarpe neseniai atsiradęs plokštainis, kuris kepamas su ausytėmis, faršu, sparneliais ar be priedų. Dar dvi naujovės – makaronų užkepas ir troškiniai, kurie kepami indeliuose bei folijoje. Taip pat valgiaraštyje atsirado vėdarai.
Valgykloje ruošiami ir gedulingi pietūs, metinės.
Čia kepamos bandelės, kepami sausainiai, žagarėliai, proginiai tortai.
Ir tai dar ne visas asortimentas, kurį gali pasiūlyti „Šilutės baldai“ valgykla. Daugelis šilutiškių jau įprato užsisakyti čia gaminamų net 19 rūšių picų, kurias galima užsakyti iš anksto paskambinus tel. (8-670) 81780, jas atsiimti reikia patiems. Šiuo telefonu paskambinus taip pat galima iš anksto užsisakyti ir kitokių užkandžių savo šeimos šventei: čia jums gali paruošti įvairių salotų, mišrainių, žuvies, paukštienos patiekalų.
VISAS MAISTAS RUOŠIAMAS TIK IŠ NATŪRALIŲ PRODUKTŲ !!!
Reklama: biuro spintos
Parašykite komentarą

Nuolat besivystančiame gastronomijos pasaulyje maisto tendencijos ir mados yra tokios pat trumpalaikės kaip ir metų laikai, užvaldančios » Daugiau

Kai kalbama apie šaldytuvą, svarbiausia yra jo organizavimas. Tinkamas sandėliavimas ne tik užtikrina, kad maistas išliktų šviežias ir » Daugiau

Jūros gėrybės – tai įvairūs jūros gyvūnai: vėžiagyviai ir moliuskai. Tradiciškai gėrybės iš jūros yra populiarus ir » Daugiau

Nors šiais laikais rugsėjis – itin aktyvus metas ne tik ūkininkams, bet ir kone visiems dirbantiesiems, viena šio » Daugiau

Traškios, skanios ir sveikos salotos savyje turi gausybę mineralų (kalio, magnio, natrio, fosforo, geležies), vitaminų (C, karotino, chlorofilo, » Daugiau

Maisto gaminimas daugumai yra didžiausias malonumas, tai kodėl atšilus orams, šio pomėgio neperkelti į gamtą? Puikų laiką su » Daugiau

Daugelis lietuvių atranda grilinimo malonumus net ir žiemos metu. Ir atradę… daugiau nepaleidžia, kadangi kepti skaniausius patiekalus lauke » Daugiau

Šiltasis metų laikas neatsiejamas nuo grilinimo sezono, kuris dažniausiai džiugina tik skonio receptorius, kadangi nuo didelių kiekių riebios mėsos žmonėms » Daugiau

Daugiausia vertingųjų savybių baravykai išlaiko džiovinami ir šaldomi. Džiovintuose baravykuose baltymų – daugiau negu jautienoje. Išbandykite itališkus receptus » Daugiau

Maistą žiemai ruošiantys lietuviai vis dažniau išbando naujus konservavimo būdus, o pastaraisiais metais ypač didelio dėmesio sulaukia vaisių » Daugiau
senai jau neuzeinu i baldu valgykla .Ju sniceliai triguboje paniruoteje tikrai nezavi ir aplamai maistas gaminamas valdiskai neskaniai