Geriausia kepsninė: patarimai, kurie pagreitins paieškas
Rubrikose: Gurmano kampelis » Patarimai
Daugelis lietuvių atranda grilinimo malonumus net ir žiemos metu. Ir atradę… daugiau nepaleidžia, kadangi kepti skaniausius patiekalus lauke galima ne tik vasaromis, tačiau ir vėsiomis dienomis. O su kokybiška kepsnine tai daryti galima ir miške, ir savo kieme. Keramikinės kepsninės kaina dažniausiai stebina savo mažumu, tad žmonės džiaugiasi, išbando ir gailisi, kad neįsigijo anksčiau.
https://www.kepsnines.lt/ siūlo labai platų kepsninių pasirinkimą kiekvienam pagal jo poreikius. Atskleisime kelis pagrindinius niuansus, kuriuos būtina įvertinti ieškant kokybės.
MEDŽIAGA. Geriausias pasirinkimas yra keramikinis grilius, kuris ne tik labai stilingas ir atsparus, tačiau ir puikiai tinkamas grilinimui. Jis padeda išlaikyti puikų mėsos bei daržovių kvapus, užtikrinti, kad pagamintas patiekalas bus skanus kaip niekada.
VENTILIACINĖS ANGOS. Geriausia susirasti tokias kepsnines, kurios turi ne vieną ventiliacijos angą. Tuomet galima kur kas paprasčiau reguliuoti kaitrą.
KOMPLEKTACIJOS GALIMYBĖS. Jeigu kepsninė reikalinga savam sodui – tokiu atveju jos kartą pastatomos ir dažniausiai nejudinamos. Tačiau jeigu Jums aktualus kepsninė mobilumas – tokiu atveju būtinai susipažinkite su komplektacija, kuri labai palengvina transportavimą. Pavyzdžiui, ar kepsninė turi dangtį, taip pat, ar ji turi specialią dėžę, o gal greta jos yra staliukas ant kurio galima laikytis daiktus. Rinkitės tai, kas Jums suteikia patogumą.
REGULIUOJAMAS GROTELIŲ AUKŠTIS. Siūlome nepamiršti, kad reguliuojamas aukštis taip pat gali pagerinti kepimo kokybę. Juk mėsai reikia daugiau kaitros, kai tuo tarpu daržovėms ne tiek ir daug. Reguliuojamas aukštis kepsninei suteikia daugiau funkcionalumo.
DANGČIO GALIMYBĖS. Profesionalai visada siūlo rinktis tokias kepsnines, kurios turi dangtį. Tokiu atveju galite jaustis ramus, kad baigus kepti nereikės ieškoti vandens ugniai užgesinti. Su tuo pačiu dangčiu, tiesa, galima ne tik gesinti ugnį, tačiau taip pat pagerinti kepimo procesą, užtikrinti, kad maistas įgaus malonų aromatą.
KAINOS VARIACIJOS. Galiausiai, tinkamos kepsninės paieškos dažniausiai neapsieina be kainos įvertinimų. Svarbiausia atsiminti, kad tai yra ilgalaikė investicija, tad visada verta mokėti daugiau, kad galiausia poreikiai pilnai būtų patenkinti.
Kartą apgalvojus, įvertinus, atradus – likusį gyvenimą galėsite džiaugtis skaniausiais patiekalais, kuriuos pasigaminsite pati.
Nuolat besivystančiame gastronomijos pasaulyje maisto tendencijos ir mados yra tokios pat trumpalaikės kaip ir metų laikai, užvaldančios » Daugiau
Kai kalbama apie šaldytuvą, svarbiausia yra jo organizavimas. Tinkamas sandėliavimas ne tik užtikrina, kad maistas išliktų šviežias ir » Daugiau
Jūros gėrybės – tai įvairūs jūros gyvūnai: vėžiagyviai ir moliuskai. Tradiciškai gėrybės iš jūros yra populiarus ir » Daugiau
Nors šiais laikais rugsėjis – itin aktyvus metas ne tik ūkininkams, bet ir kone visiems dirbantiesiems, viena šio » Daugiau
Traškios, skanios ir sveikos salotos savyje turi gausybę mineralų (kalio, magnio, natrio, fosforo, geležies), vitaminų (C, karotino, chlorofilo, » Daugiau
Maisto gaminimas daugumai yra didžiausias malonumas, tai kodėl atšilus orams, šio pomėgio neperkelti į gamtą? Puikų laiką su » Daugiau
Daugelis lietuvių atranda grilinimo malonumus net ir žiemos metu. Ir atradę… daugiau nepaleidžia, kadangi kepti skaniausius patiekalus lauke » Daugiau
Šiltasis metų laikas neatsiejamas nuo grilinimo sezono, kuris dažniausiai džiugina tik skonio receptorius, kadangi nuo didelių kiekių riebios mėsos žmonėms » Daugiau
Daugiausia vertingųjų savybių baravykai išlaiko džiovinami ir šaldomi. Džiovintuose baravykuose baltymų – daugiau negu jautienoje. Išbandykite itališkus receptus » Daugiau
Maistą žiemai ruošiantys lietuviai vis dažniau išbando naujus konservavimo būdus, o pastaraisiais metais ypač didelio dėmesio sulaukia vaisių » Daugiau
Parašykite komentarą