Šilutės baldų valgykla vasaros karščius pasitiks su pieno kokteiliais ir ledais
Rubrikose: Gurmano kampelis Žymos: Gurmanams, Maitinimas
Jau 11 metų maitinimo paslaugas teikiantys Virginija ir Vincas Vaitiekai plečia valgiaraščio asortimentą. AB „Šilutės baldai“ valgyklos kolektyvas klientus nuo vasaros karščių gaivins ledais ir gardžiais pieno kokteiliais.
Jaunieji gurmanai bus lepinami net keturių rūšių, vieno už kitą gardesniais ledais – su sirupu, šokoladu, riešutais, o išrankiausiems su sirupu ir riešutais.
Vasaros karščių nualintą organizmą galėsite atgaivinti dviejų rūšių pieniškais kokteiliais. Tai braškinis ir persikinis kokteiliai.
Taip pat čia užsukę klientai galės papietauti tik iš natūralių produktų ruoštu karštu maistu. Plataus pasirinkimo dienos meniu keičiasi kiekvieną dieną.
Ir tai dar ne visas asortimentas, kurį gali pasiūlyti “Šilutės baldai” valgykla. Daugelis šilutiškių jau įprato užsisakyti čia gaminamų net 19 rūšių picų, kurias galima užsakyti iš anksto paskambinus tel. (8-670) 81780, jas atsiimti reikia patiems.
Šiuo telefonu paskambinus taip pat galima iš anksto užsisakyti ir kitokių užkandžių savo šeimos šventei: čia jums gali paruošti įvairių salotų, mišrainių, žuvies, paukštienos patiekalų.
VISAS MAISTAS RUOŠIAMAS TIK IŠ NATŪRALIŲ PRODUKTŲ !!!
Nuolat besivystančiame gastronomijos pasaulyje maisto tendencijos ir mados yra tokios pat trumpalaikės kaip ir metų laikai, užvaldančios » Daugiau
Kai kalbama apie šaldytuvą, svarbiausia yra jo organizavimas. Tinkamas sandėliavimas ne tik užtikrina, kad maistas išliktų šviežias ir » Daugiau
Jūros gėrybės – tai įvairūs jūros gyvūnai: vėžiagyviai ir moliuskai. Tradiciškai gėrybės iš jūros yra populiarus ir » Daugiau
Nors šiais laikais rugsėjis – itin aktyvus metas ne tik ūkininkams, bet ir kone visiems dirbantiesiems, viena šio » Daugiau
Traškios, skanios ir sveikos salotos savyje turi gausybę mineralų (kalio, magnio, natrio, fosforo, geležies), vitaminų (C, karotino, chlorofilo, » Daugiau
Maisto gaminimas daugumai yra didžiausias malonumas, tai kodėl atšilus orams, šio pomėgio neperkelti į gamtą? Puikų laiką su » Daugiau
Daugelis lietuvių atranda grilinimo malonumus net ir žiemos metu. Ir atradę… daugiau nepaleidžia, kadangi kepti skaniausius patiekalus lauke » Daugiau
Šiltasis metų laikas neatsiejamas nuo grilinimo sezono, kuris dažniausiai džiugina tik skonio receptorius, kadangi nuo didelių kiekių riebios mėsos žmonėms » Daugiau
Daugiausia vertingųjų savybių baravykai išlaiko džiovinami ir šaldomi. Džiovintuose baravykuose baltymų – daugiau negu jautienoje. Išbandykite itališkus receptus » Daugiau
Maistą žiemai ruošiantys lietuviai vis dažniau išbando naujus konservavimo būdus, o pastaraisiais metais ypač didelio dėmesio sulaukia vaisių » Daugiau
Parašykite komentarą